Prikaz vseh 6 rezultatov

View :
 • HLAČE

  7/8 REGULAR HLAČE

  45.00

  Hlače so bombažne, dolžina hlačnic je skrajšana. . Pas je visok. Zapirajo se s skrito zadrgo, gumbom in kaveljcem. Dva žepa sta na sprednji strani.

 • OBLEKE

  ČIPKASTA OBLEKA

  89.95 44.98

  Obleka je srednje dolžine in je podložena. Čipka je v zeleni barvi, najsvetlejša zelena je v zgornjem delu obleke, potem pa se preliva v temnejšo zeleno in skoraj črno v spodnjem delu obleke. Ima dvojne elastične naramnice.

 • PLAŠČI, PARKE

  PARKA Z VOJAŠKIM VZORCEM IN KAPUCO

  159.00 79.50

  Parka je zeleni barvi z detajli v vojaškem vzorcu. Zapira se z gumbi, ki so nameščeni centralno po celotni dolžini sprednje strani parke in zadrgo, skrito pod gumbi. Dva večja žepa s poklopcem sta prav tako na sprednji strani parke. Kožušček na kapuci je snemljiv (nanjo je pričvrščen s kovinskimi gumbi).

 • PLAŠČI, PARKE

  PARKA S KAPUCO

  179.00 89.50

  Športna parka je vojaško zelene barve. Model je nekoliko ohlapnejši. Kapuca je podložena z belim umetnim kožuščkom. Zapira se centralno na sprednji strani z zadrgo, ki je skrita pod poklopcem. Poklopec se zapira z dvema gumboma (zgoraj in spodaj).  Na sprednji strani ima na vsaki strani žep, ki se zapira s poklopcem in gumbom, na levi strani prsi pa žep, ki se zapira z zadrgo. Parka je primerna za hladnejše dni.

 • KRATEK ROKAV

  MAJA Z ELASTIKO NA ROKAVU

  25.95 12.98

  Maja je širok model. Rokavi so kratki, na njih je dodan elastičen detajl. Vratni izrez je okrogel. Na sredini hrbtne strani poteka po celotni dolžini šiv.

 • PLAŠČI, PARKE

  PARKA S KAPUCO

  169.00 84.50

  Parka je v oversized (prevelikem) videzu. Ima kapuco z dodatkom snemljivega umetnega krzna. Ramena so nekoliko spuščena. Zapira se s skrito zadrgo in gumboma. Dva velika žepa s poklopcem, ki se zapirata z gumbom v zlati barvi, sta na sprednji strani parke.

   

  OPOMBA: Vam je ta izdelek všeč, pa v spletni trgovini ni vaše velikosti? Prav mogoče je, da je izdelek  v vaši velikosti na voljo v naši (fizični) trgovini. Pokličite nas na tel. št. (03) 491 16 38 ali nam pišite na prodaja@sisley-slovenija.si in z veseljem vam bomo pomagali!

Košarica

close