O nas

facebook

Spoznajte nas bolje

Utrip sodobne ulice in mnoga čudovita nasprotja se prepletajo v Sisleyevih kolekcijah tega poletja. Romantični rožnati vzorci se združujejo z uličnim hip hop stilom in sproščenimi športnimi kroji. Tu ni prostora za toga pravila; Sisley vedno v ospredje postavi vas – vaše želje in individualnost. Dovolite, da se skupaj odpravimo na čarobno popotovanje – od norih šestdesetih preko odštekanih devetdesetih do današnjega dne – in skupaj ustvarimo drugačen, čisto vaš slog. “Biti seksi” ni bilo še nikoli bolj preprosto. Se vidimo torej na Stanetovi 4, v stari meščanski hiši, polni zgodb in zgodovine ali na spletu.”

Trgovina Celje

Obiščite nas na Stanetovi ulici 4

Nekaj zanimivih dejstev

Dolge obleke so hit letošnje jeseni. V trgovini Sisley je na voljo veliko atraktivnih modelov. Pokukajte in se prepričajte!

01

Prvi v Sloveniji

Smo prva spletna trgovina v Sloveniji, ki prodaja izključno oblačila blagovne znamke Sisley.

02

Sisley v Celju

Trgovina Sisley je v Celju odprla svoja vrata že daljnega leta 1993 in odtlej vsako sezono navdušuje Celjanke in obiskovalke Celja s svojimi čudovitimi kolekcijami.

03

V Sisleyu ste vedno na prvem mestu

V trgovini Sisley smo vam na voljo prijazne prodajalke, ki vam z veseljem svetujemo in pomagamo, pri tem pa upoštevamo vaše želje in zahteve. Tudi pri spletnih nakupih!

04

Sodelujemo na modnih revijah

Vsako sezono sodelujemo na modnih revijah, ki se odvijajo na trgih in ulicah Celja, ter tako pripomoremo k živahnemu modnemu in družabnemu mestnemu utripu.

05

Že od leta 1968 ...

Blagovna znamka Sisley obstaja že vse od leta 1968 in se vse odtlej, leto za letom, uveljavlja kot znamka z močnim, revolucionarnim in nekonvencionalnim stilom.

06

Del skupine Benetton

Blagovna znamka Sisley je del uveljavljene skupine Benetton, vendar je znamka Sisley ohranila svojo individualnost in prepoznavnost.

Naša ponudba

Pozabi na vse skrbi in nakupuj v prenovljeni spletni trgovini Sisley

Košarica

close